Sunday, October 5, 2008

"Åpen dag på ny E39"

Åpen dag på ny E39

Lørdag 19. august inviterer Allfarveg til Åpen dag på Fedafjorden bru. I samarbeid med kommunene i Lister-regionen har Allfarveg arrangert en aktivitets- og underholdningsdag hvor naboer, trafikanter og andre interesserte får mulighet til å se den nye E39 mellom Svindland og Handeland tolv dager før den offisielle åpningen. Programmet ser du her.


Publisert av Ruth Kelley. Sist endret 17.08.2006 Flekkefjord kommune

Programmet finner du på plakaten her.

Det blir sang, kormusikk, konkurranser og underholdning for hele familien fra klokken 12:00 til 16:00 på Fedafjorden Bru. Dagens konferansier skal være den norske skuespilleren som er kjent fra både film, fjernsyn og teater, nemlig Sverre Anker Ousdal. Det blir også konsert med Idol stjernene Kurt Nilsen og Alejandro Fuentes. For å lese programmet for "Åpen dag", trykk på bildet slik at det blir større.

Åpent veganlegg

Veganlegget mellom Svindland og Opofte vil lørdagen den 19. august være åpent for publikum mellom kl. 12:00 og 16:00. Dette blir en unik anledning for gående og syklende til å være på den nye hengebrua over Fedafjorden. Mer informasjon om E39 Lyngdal - FLekkefjord kan du finne på www.allfarveg.no, eller du kan gå inn på lenken nedenfor.

Gratistransport

Det settes opp gratistransport med shuttle-busser fra Svindland til Opofte og fra Handeland til Opofte. Bussene vil gå kontinuerlig mellom kl. 12:00 og 16:00.

No comments: