Sunday, August 3, 2008

"Populær forestilling"

"Populær forestilling"

Årsberetning 20053 sentrale aktører fra "Den Siste Viking" i 2005, f.v. Andreas Gjermstad, Sverre Anker Ousdal og bak Stein Åge Nesdal.

Fire uker med hard jobbing, sju forestillinger og nesten 7 000 besøkende er resultatet etter suksessforestillinga "Den Siste Viking".

Friluftsteateret "Den Siste Viking" hadde forestilling i august 2005, og neste oppsetning blir i 2007. Både profesjonelle skuespillere og amatører spiller i den populære forestillinga.

Fjorårets forestilling var mer hardbarka, maskulin og hadde en råere profil enn tidligere. Regissør Sverre Anker Ousdal hadde gjort noen forandringer, blant annet hadde han tatt inn "Slaget i Trollfjorden". De har gjennom årene vært med på å sette Stadsbygd på kartet, og mange fra fjern og nær strømmer til når spelet settes opp.

- Stadsbygd Sparebank er hovedsponsor for spelet, det er vi veldig stolte av, sier Berit Storsve Trangmyr. I forbindelse med forestillingene ber de med seg kunder til Museet Kystens Arv. I år møttes vi nede i naustet der vi fikk servert mat laget av Tinnarosen ved Marit Askheim. Under bespisningen kom Bernt Brevik innom og fortalte om museet og hva de har å tilby. Deretter forflyttet hele følget seg opp til amfiet og så selve forestillinga.

- Vi benytter denne anledningen til å invitere kunder som ellers kanskje ikke ville ha kommet og sett spelet, forteller Trangmyr.

No comments: